Wereldrecordpoging

Wereldrecord opgieten

Zaterdag 14 december

Wij gaan een wereldrecord zetten!

Op zaterdag 14 december 2019 gaan wij onder toezicht van een IRSG (International Records Support Group) inspecteur een wereldrecordpoging doen. Onze Saunameester Ivo zal in een tijdsbestek van 12 uur, 12 opgietingen van een half uur geven.

 

Om 11.00 uur start Ivo met zijn eerste opgieting, waarna elk uur een opgieting van een half uur gegeven zal worden tot 23.00 uur. Natuurlijk zijn z’n collega’s er om hem te steunen.

 

Onze saunameesters zullen in onze andere saunacabines de reguliere opgietingen geven, zodat alle gasten kunnen genieten van onze heerlijke opgietingen.

 

Spectaculaire afsluiting

Bij het behalen van het wereldrecord laten wij dit natuurlijk niet ongezien voorbij gaan. Wij sluiten deze dag gezamenlijk af met een heerlijk glas champagne en een spetterende vuurwerkshow en daarom zijn we op deze speciale dag tot 00:00 uur geopend.

Wereldrecord-opgieten-wellness-centre-de-thermen-rosmalen
Opgieting-wereldrecord-Wellness-Centre-De-Thermen

Ticketverkoop

Op deze spectaculaire dag betaalt u voor de dagentree €29,95. Wilt u verzekerd zijn van een plek koop dan vooraf uw tickets bij de receptie of in onze webshop.

 

Bij de prijs zit het volgende inbegrepen:

  • krijgt u (1 p.) toegang tot Wellness Centre De Thermen in Rosmalen op 14 december 2019 tijdens het zetten van het wereldrecord.
  • krijgt u 2 consumpties (keuze uit bier, wijn en frisdrank).
  • krijgt u aan het einde van uw bezoek een leuke goodiebag mee naar huis.
  • mag u één opgieting van de wereldrecordpoging bijwonen. Deze dient u vooraf te reserveren, vol=vol.

 

Sponsering

Wilt u graag meer naamsbekendheid? Of bent u benieuwd naar de sponsormogelijkheden? Stuur dan een mail naar marketing@dethermen.nl.

Deze wereldrecordpoging wordt mede mogelijk gemaakt door:

Bace academy
JM Promotions - Wellness centre de Thermen Rosmalen
Wereldrecord-opgieten-wereldrecordpoging-wellness-centre-de-thermen-rosmalen