Tanden bleken

Een stralend wit gebit

Tanden bleken is het behandelen van de tanden met als doel om de kleur van de tanden te veranderen. Een stralend wit gebit, wie wil dat nou niet?

 

Maar wel met een natuurlijke tint. De pijnloze behandeling zorgt ervoor dat de genetische kleur van de tanden terug komt. Doordat wij een peroxidevrije tandenbleek gel gebruiken is het een pijnloze behandeling en tasten we het glazuur niet aan. Ook voor mensen met gevoelige tanden is deze behandeling dus geschikt en kan de behandeling probleemloos herhaald worden voor een optimaal resultaat.

Prijzen

  • Tanden bleken 1 persoon

    €65,00
  • Tanden bleken 2 personen

    €97,50

Wat houdt de behandeling in?

De behandeling bij ons duurt ongeveer een uur. We behandelen 3 keer 20 minuten. Na een behandeling ziet u direct het resultaat. Meestal kleurt het gebit bij de eerste behandeling tussen de 4 en 8 tinten lichter.

 

Het gebit zal daarna langzaam weer verkleuren. De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk van de levensstijl. Bijvoorbeeld door het veel drinken van koffie, thee en rode wijn. Mensen die roken kunnen de behandeling gewoon ondergaan. Maar ook hierdoor neemt de kleur sneller af.

Wat kunt u het beste doen na de behandeling?

Na de behandeling mag u 12 uur geen kleurhoudende voedingsmiddelen nuttigen. Rookt u? Dan is het van belang dat u 4 uur na de behandeling niet rookt.

 

Wilt u het optimale resultaat behouden dan adviseren bij u de behandeling 2 keer te ondergaan. Dit kunt u het beste doen met een tussentijd van 3 weken. Zo heeft u er langer plezier van.

 

Ook thuis kunt u het resultaat bijhouden met een Whitening tandpasta of een Whitening poeder.
De V white tandpasta bevat vitamine A, B en C en geeft ook weer een natuurlijk effect. Deze tandpasta mag u elke dag gebruiken. De Natural Teeth Whitening Powder bevat natuurlijke ingrediënten zoals houtskool. Dit heeft ook weer een blekende functie en mag u elke dag gebruiken.