Specials

Hieronder ziet u een overzicht van al onze maandaanbiedingen, maandbehandelingen en alle andere specials. Deze veranderen maandelijks, houdt de pagina dus goed in de gaten!

Kerstarrangement

Het is niet erg om eens aan uzelf te denken, ook niet tijdens de drukke en ietwat stressvolle feestdagen. Wilt u tussen de gezelligheid, cadeautjes en eten door lekker een dagje ontspannen? Wij hebben een kerstarrangement, geheel in teken van ontspanning en anti-stress, voor u klaar staan. Bijna vergeten we de glühwein…

 

  • Saunabezoek
  • Snelbruiner 20min
  • Anti-stress behandeling 40min
  • Sport- of ontspanningsmassage 25min
  • Glühwein

 

Van 109,25 voor maar 93,95 p.p.

Een delicieus menu

Tweede kerstdag:

 

Speciaal voor de tweede kerstdag hebben wij een feestelijk menu, en daarbij twee arrangementen, voor u in gedachte. Benieuwd naar het menu? Kijk dan hier.

 

Reserveren is gewenst!

 

Alleen verkrijgbaar op tweede kerstdag – 26 december 2018!

Koh Tao behandeling – limited edition

Introductie van Koh Tao:

 

Het prachtige Thalgo pop-up ritueel werd geïnspireerd op Thailand. Onze limited edition behandelingservaring richt zich op hydratatie van de huid, ontspanning van de geest en zal u naar een plaats van pure sereniteit brengen.

 

  • Behandeling facial 40 min. voor €39,95
  • Behandeling facial & body 85 min. voor €79,95

 

Tijdelijk verkrijgbaar en op = op!

Speciale kerst löyly

Zaterdag 15 december

 

Ondertussen is er meer informatie bekend over de dag van de löyly op 15 december. Zo zullen er 10 opgietingen gegeven worden en zal Tio een leuke kerstkraam presenteren. Meer informatie volgt nog!

 

Houdt onze nieuwsbrief, Instagram, Facebook- en Twitterpagina in de gaten voor meer informatie.

Kidsspecial 6 januari

Thema winter

 

Na een erg leuke en succesvolle halloweeneditie hebben wij in het nieuwe jaar weer een kidsspecial voor de kleinste saunabezoekers in petto

 

Alles zal in het teken van het thema winter staan. Kinderen van 4 tot 12 jaar mogen GRATIS naar binnen.

 

Noteer het in uw agenda: 6 januari 2019.

 

 

 

Tapperuse App

Betaal uw saunabezoek per minuut

 

Ik zie u al denken, per minuut betalen? Ja het is mogelijk. U kunt met de Tapperuse app bij ons in- en uittappen wanneer u wilt. Met Tapperuse wordt een kort of spontaan bezoek mogelijk! U bent vrij om ons te bezoeken wanneer u wilt, en weer te vertrekken wanneer u wilt. U betaalt alleen voor de tijd dat u er bent. Hiervoor betaalt u €0,08 per minuut. Wilt u langer op bezoek en bent u bang dat u anders veel te veel betaalt? Geen zorgen, er is een maximum van €28,75 euro per dag.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op www.selectwellness.nl/perminuut