Specials

Hieronder ziet u een overzicht van al onze maandaanbiedingen, maandbehandelingen en alle andere specials. Deze veranderen maandelijks, houdt de pagina dus goed in de gaten!

Zomerstunt juni

Reserveer in juni een heerlijke Hammam de Thermen, Hammam Ghassoul of Hammam Special en krijg van ons de dagentree kado. De hammam vindt plaats op een grote verwarmde marmeren plaat, waarbij uw lichaam o.a. wordt gescrubd, gewassen en gemasseerd en u een heerlijke hoofdhuidmassage krijgt.

 

Bekijk hier onze Hammam behandelingen.

 

Deze actie is geldig van 1 juni t/m 31 augustus 2019 en is niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen.

Maandbehandeling juni

Maak uw dag sauna compleet en boek de gehele maand juni de relaxmassage (40 minuten) voor een prijs van €36,95 Bij deze ontspannende massage wordt uw lichaam en uw hoofd met warme olie gemasseerd om uw spieren nog meer te laten ontspannen.

 

Deze actie is alleen geldig van 1 t/m 30 juni 2019 en is niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen.

VIP maandactie juni

Geniet samen van alle luxe in privésfeer in onze VIP sauna.

In de maand juni mag u  2 uur genieten met 2 personen inclusief 2 smoothies naar keuze en fingerfood naar keuze (keuze uit vis, vlees of de Thermen) voor €94,95.

 

 

 

VIP sauna - Privé sauna wellness centre de Thermen Rosmalen

Thalgo Zanzibar beleving

Maak kennis met de nieuwe Zanzibar beleving!
Speciaal voor het voorjaar van 2019 zijn er unieke Zanzibar behandelingen gericht op totale ontspanning en verzorging. Hierbij worden producten gebruikt met de geuren van watermeloen, ananas, kokos en bloemen. In combinatie met zandstempels en een gezonde vitamine cocktail nemen we u mee op reis naar een paradijselijk eiland.

 

Laat u verrassen door het Ritueel voor het gezicht (40 min) – €39,95 p.p.
Een unieke gezichtsverzorging voor een diepe hydratatie en pure ontspanning. Een massage met zandstempels. We sluiten af met een heerlijke cocktail shot.

 

Laat u meeslepen met het ritueel van gezicht en de rug (85 min) – €79,95 p.p.
Een heerlijke lichaamsverzorging met scrub voor een perfect geexfolieerde huid. Een fijne gezichtsverzorging. En een massage met zandstempels. Ook bij deze behandeling sluiten we af met een heerlijke cocktail shot.

Koh Tao behandeling – limited edition

Introductie van Koh Tao:

 

Het prachtige Thalgo pop-up ritueel werd geïnspireerd op Thailand. Onze limited edition behandelingservaring richt zich op hydratatie van de huid, ontspanning van de geest en zal u naar een plaats van pure sereniteit brengen.

 

  • Behandeling facial 40 min. voor €39,95
  • Behandeling facial & body 85 min. voor €79,95

 

Tijdelijk verkrijgbaar en op = op!

Tapperuse app

Betaal uw saunabezoek per minuut

 

Ik zie u al denken, per minuut betalen? Ja het is mogelijk. U kunt met de Tapperuse app bij ons in- en uittappen wanneer u wilt. Met Tapperuse wordt een kort of spontaan bezoek mogelijk! U bent vrij om ons te bezoeken wanneer u wilt, en weer te vertrekken wanneer u wilt. U betaalt alleen voor de tijd dat u er bent. Voor de actuele prijzen, verwijzen wij u graag naar de app. Wilt u langer op bezoek en bent u bang dat u anders veel te veel betaalt? Geen zorgen, er is een maximum van €25,95 euro per dag.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op www.selectwellness.nl/perminuut