Specials

Hieronder ziet u een overzicht van al onze maandaanbiedingen, maandbehandelingen en alle andere specials. Deze veranderen maandelijks, houdt de pagina dus goed in de gaten!

Maandbehandeling februari

Hammam is een eeuwenoud ritueel in het Oosten. Mannen en vrouwen bezoeken in eigen land dagelijks een gescheiden Arabisch badhuis voor lichaamsreiniging en gezelligheid. Bij De Thermen kunt u kennis maken met het hammam ritueel. Wij bieden u verschillende heerlijke hammam behandelingen aan uitgevoerd door speciaal opgeleide masseurs.

 

Gedurende de maand februari: 10% korting op alle hammam behandelingen!

 

Reserveer daarom snel!

VIP maandaanbieding februari

Twee uur, twee personen en een sport- of ontspanningsmassage voor beiden tegen een aangenaam prijsje.
Twee uur niet lang genoeg? Dan kunt u altijd nog bijboeken voor €25 per uur.

Deze actie is alleen geldig in gedurende de maand januari. Niet in combinatie met andere acties/kortingen.

Kids-special 7 april

Na twee zeer geslaagde edities, hebben wij op zondag 7 april weer een nieuwe editie voor onze kleinste saunabezoekers in petto. Het thema ditmaal betreft Pasen. Er zullen allerlei leuke activiteiten georganiseerd worden. Wat wij onder andere in gedachte hebben ziet u op onze flyer hiernaast.

 

En zoals altijd: saunabezoekers tot 12 jaar hebben GRATIS entree!

Koh Tao behandeling – limited edition

Introductie van Koh Tao:

 

Het prachtige Thalgo pop-up ritueel werd geïnspireerd op Thailand. Onze limited edition behandelingservaring richt zich op hydratatie van de huid, ontspanning van de geest en zal u naar een plaats van pure sereniteit brengen.

 

  • Behandeling facial 40 min. voor €39,95
  • Behandeling facial & body 85 min. voor €79,95

 

Tijdelijk verkrijgbaar en op = op!

Tapperuse app

Betaal uw saunabezoek per minuut

 

Ik zie u al denken, per minuut betalen? Ja het is mogelijk. U kunt met de Tapperuse app bij ons in- en uittappen wanneer u wilt. Met Tapperuse wordt een kort of spontaan bezoek mogelijk! U bent vrij om ons te bezoeken wanneer u wilt, en weer te vertrekken wanneer u wilt. U betaalt alleen voor de tijd dat u er bent. Voor de actuele prijzen, verwijzen wij u graag naar de app. Wilt u langer op bezoek en bent u bang dat u anders veel te veel betaalt? Geen zorgen, er is een maximum van €25,95 euro per dag.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op www.selectwellness.nl/perminuut