Specials

Hieronder ziet u een overzicht van al onze maandaanbiedingen, maandbehandelingen en alle andere specials. Deze veranderen maandelijks, houdt de pagina dus goed in de gaten!

Maandbehandeling april

Deze Bamboe-behandeling is een nieuwe vorm van complete ontspanning. Het is een lichaamsbehandeling met echte houten bamboestaven die je even helemaal terug brengt naar je innerlijke zelf. Door middel van de Chinese bamboestaven worden de zenuwuiteinden in je huid en de oppervlakkige spieren geprikkeld. De bloedsomloop komt op gang en zorgt voor meer zuurstof en voedsel voor de cellen. Dit, in combinatie met een zachte zeezoutscrub, laat je totaal ontspannen.
Als u gezellig met z’n tweetjes komt, dan bent u nog voordeliger uit!

 

Deze actie is alleen geldig van 1 t/m 30 april 2019. Niet in combinatie met andere acties/kortingen.

VIP maandactie april

Twee uur met z’n tweeën genieten, inclusief:

 

  • kaas & wijn arrangement
  • badjas en handdoeken

 

voor maar €94,95

 

Drie uur niet lang genoeg? Dan kunt u altijd nog bijboeken voor €25 per uur.

Koh Tao behandeling – limited edition

Introductie van Koh Tao:

 

Het prachtige Thalgo pop-up ritueel werd geïnspireerd op Thailand. Onze limited edition behandelingservaring richt zich op hydratatie van de huid, ontspanning van de geest en zal u naar een plaats van pure sereniteit brengen.

 

  • Behandeling facial 40 min. voor €39,95
  • Behandeling facial & body 85 min. voor €79,95

 

Tijdelijk verkrijgbaar en op = op!

Tapperuse app

Betaal uw saunabezoek per minuut

 

Ik zie u al denken, per minuut betalen? Ja het is mogelijk. U kunt met de Tapperuse app bij ons in- en uittappen wanneer u wilt. Met Tapperuse wordt een kort of spontaan bezoek mogelijk! U bent vrij om ons te bezoeken wanneer u wilt, en weer te vertrekken wanneer u wilt. U betaalt alleen voor de tijd dat u er bent. Voor de actuele prijzen, verwijzen wij u graag naar de app. Wilt u langer op bezoek en bent u bang dat u anders veel te veel betaalt? Geen zorgen, er is een maximum van €25,95 euro per dag.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op www.selectwellness.nl/perminuut