Lichaamsbehandelingen

Bloesem-background-Wellness-Centre-De-Thermen-Rosmalen

Lichaamsbehandelingen

 • Rebalancing orange behandeling 55 min

  Lichaamsscrub - Orange pakking - Hoofdhuidmassage - Oliemassage van de nek, schouders, rug en benen.

  €56,95
 • Absolute Face & Body 55 min

  Rugmassage - Oppervlakte reiniging - Diepte reiniging (scrubbehandeling) - Vitamine spray - Massage van gelaat, hals, decolleté, nek & schouders - Masker - Crème voor handen of voeten tijdens masker - Dag- of nachtverzorging

  €56,95
 • Bamboebehandeling 55 min

  Lichaamsscrub (zachte oliescrub) - voetmassage en beenmassage - Massage van de rug, schouders en nek. Bij de massage wordt afwisselend gebruik gemaakt van bamboestokken en handstrijkingen.

  €56,95
 • Hydraterende lichaamspakking 25 min

  Keuze uit kokos of eucalyptus

  €27,95
 • Scrubmassage 25 min

  Scrubben van het lichaam & het lichaam wordt ingesmeerd met olie

  €27,50
 • Lichaamspeeling 25 min

  Scrubbehandeling

  €26,50
Lichaamsbehandelingen-Wellness-centre-de-thermen-rosmalen

Laat uzelf van top tot teen verwennen met een van onze lichaamsbehandelingen.

 

Rebalancing orange behandeling (55 min)

Bij de rebalancing orange behandeling worden dode huidcellen verwijderd, met een scrub op basis van zeezout en glycerin. Daarna krijgt u een orange pakking, met de heerlijke geur van sinaasappel, om uw huid te voeden. De geur van sinaasappel brengt uw lichaam en geest weer in balans. Tijdens de pakking ligt u in een warmte deken en wordt uw hoofdhuid heerlijk gemasseerd. De behandeling wordt afgesloten met een orange oliemassage van uw nek, schouders, rug en benen.

 

Absolute face & body (55 min)

Bij deze lichaamsbehandeling wordt uw rug gemasseerd en krijgt u een gezichtsbehandeling met oppervlakte reiniging, diepte reiniging (scrubbehandeling) en vitamine spray. Daarnaast wordt uw gelaat, hals, decoletté, nek & schouders gemasseerd. Uw huid wordt daarna verwend met een heerlijk maskertje en ondertussen krijgen uw handen of voeten een heerlijk crème. Aan het einde van de behandeling krijgt uw gezicht nog een dag- of nachtverzorging.

 

Bamboebehandeling 

Bij de bamboebehandeling (55 minuten) wordt uw lichaam gescrubd met een zachte oliescrub. Uw voeten, benen, rug, schouders en nek worden heerlijk gemasseerd, waarbij afwisselend gebruik zal worden gemaakt van bamboestokken en handstrijkingen. Kortom een heerlijk ontspannende behandeling. Bij de bamboebehandeling van 25 minuten zit de scrubbehandeling niet inbegrepen.

 

Hydraterende lichaamspakking (25 min)

De hydraterende lichaamspakking is een verzorgende en voedende behandeling, waarbij het lichaam wordt ingesmeerd met een hydraterende pakking (keuze uit: kokos en eucalyptus). Na het inmasseren van de pakking zult ingepakt worden met een warmte deken, zodat de huid de voedingsstoffen snel op kan nemen. In de tussentijd krijgt u een ontspannende hoofdhuidmassage.