Thalgo huidverbetering

Bloesem-background-Wellness-Centre-De-Thermen-Rosmalen

Thalgo huidverbetering

Laat uw gezicht weer stralen met een van onze Thalgo huidverbeteringsbehandelingen. Reserveer nu.

 

Collageen behandeling (30+) (55 min.)

Huidverslapping en rimpels zijn het gevolg van volumeverlies van de huid. Dit komt voornamelijk door verminderd collageen in de huid. Door onze Collageen behandeling worden rimpels op een natuurlijke manier van binnenuit opgevuld en wordt de huid weer steviger. Zo krijgt u weer een jongere, stevigere, egale en stralende huid.

 

Hyaluronic behandeling (55 min.)

De hyaluronic behandeling vult uw rimpels van binnenuit op en geeft de huid een hydraterende boost. Naarmate u ouder wordt is de huid minder in staat hyaluronzuur aan te maken, waardoor uw huid dunner wordt en er rimpels ontstaan. Hyaluronzuur zorgt voor een stevige en gehydrateerde huid.

 

Silicum behandeling (70 min.)

De silicum behandeling zorgt ervoor dat de huid van uw gezicht wordt gelift en uw gezichtscontouren strakker worden. Daarnaast heeft deze behandeling een verstevigende werking en diepe rimpels worden verzacht. Het is een unieke behandeling met direct resultaat.

 

Acne behandeling (25 min.)

Acne kent vele vormen en kan op diverse manieren behandeld worden. Wij hebben de specialisatie voor acne in huis waardoor u verzekerd bent van een goede aanpak!

 • Collageen behandeling (30+) 55 min

  €59,95
 • Hyaluronic behandeling 55 min

  €59,95
 • Silicium behandeling 70 min

  €81,95
 • Acne behandeling 25 min

  €32,95
Thalgo-huidverbetering-gezichtsbehandeling-wellness-centre-dethermen-rosmalen-noord-brabant