Hammam

Bloesem-background-Wellness-Centre-De-Thermen-Rosmalen

Hammam reinigingsritueel

 • Hammam Standaard 25 min.

  Scrubbehandeling - Inzeping en Zeepmassage

  €32,95
 • Hammam Deluxe 40 min

  Scrubbehandeling - Inzeping - Zeepmassage - Haren wassen - Hoofdhuidmassage - Masseren van handen en voeten

  €51,95
 • Hammam Relax 55 min

  Scrubbehandeling - Inzeping - Zeepmassage en Oliemassage

  €62,95
 • Hammam De Thermen 70 min

  Scrubbehandeling - Inzeping - Zeepmassage - Haren wassen - Hoofdhuidmassage - Masseren van handen en voeten - Oliemassage

  €77,95
 • Hammam Ghassoul 75 min

  Scrubbehandeling - Inzeping - Zeepmassage - Kleipakking - Oliebehandeling

  €79,95
 • Hammam Special 110 min

  Scrubbehandeling - Inzeping - Zeepmassage - Haren wassen - Hoofdhuidmassage - Masseren van handen & voeten - Kleipakking - Oliemassage

  €94,95

Hammam

Hammam is een eeuwenoud reinigingsritueel uit de Arabische wereld. De mensen bezochten traditiegetrouw het badhuis om zich te wassen, het lichaam te reinigingen en contacten te onderhouden. Het lichaam wordt onder andere gescrubd, gewassen en gemasseerd.

 

Bij de Thermen kunt u deze unieke beleving zelf, of samen ervaren. De hammambehandeling vindt plaats op een grote verwarmde marmeren plaat. Het lichaam zal gescrubd worden om dode huidcellen te verwijderen. Daarna zal u op een unieke manier ingezeept en gemasseerd worden. Na de behandeling kunt u in ons restaurant genieten van een heerlijke kop Oosterse thee.

 

U kunt bij ons ook een hammambehandeling reserveren, zonder een bezoek te brengen aan onze sauna. U mag er dan ook voor kiezen om tijdens uw hammambehandeling uw badkleding aan te houden.

Hammam-Wellness-Centre-De-Thermen-Rosmalen