Hammam

Hammam is een eeuwenoud reinigingsritueel uit de Arabische wereld. De mensen bezochten traditiegetrouw het badhuis om zich te wassen, het lichaam te reinigingen en contacten te onderhouden. Het lichaam wordt onder andere gescrubd, gewassen en gemasseerd.

 

Bij de Thermen kunt u deze unieke beleving zelf, of samen ervaren. De hammam behandeling vindt plaats op een grote verwarmde marmeren plaat. Het lichaam zal gescrubd worden om dode huidcellen te verwijderen. Daarna zal u op een unieke manier ingezeept en gemasseerd worden. Na de behandeling kunt u in ons restaurant genieten van een heerlijke kop Marokkaanse mint thee.

 

U kunt uw behandeling uitbreiden met o.a een hoofdhuidmassage waarbij de haren worden gewassen, massage van de handen & voeten, een oliemassage en een rhassoul behandeling.

Hammam behandelingen

 • Hammam standaard 25 min

  Scrubbehandeling, Inzeping en zeepmassage

  €32,95
 • Hammam Deluxe 40 min

  Scrubbehandeling, Inzeping en zeepmassage, Haren wassen en een hoofdhuidmassage, Masseren van handen & voeten

  €51,95
 • Hammam Relax 55 min

  Scrubbehandeling, Inzeping en zeepmassage, Oliemassage

  €62,95
 • Hammam De Thermen 70 min

  Scrubbehandeling, Inzeping en zeepmassage, Haren wassen en een hoofdhuidmassage, Masseren van handen en voeten, Oliemassage

  € 77,95
 • Hammam Ghassoul 75 min

  Scrubbehandeling, Inzeping en zeepmassage, Kleipakking, Oliebehandeling

  €79,95
 • Hammam Special 110 min

  Scrubbehandeling, Inzeping en zeepmassage, Haren wassen en een hoofdhuidmassage, Masseren van handen & voeten, Kleipakking, Oliemassage

  €94,95