Familiedag

Familiedag

 

Op zondag zijn kinderen vanaf 4 tot 12 jaar van harte welkom. Zij mogen tot 19.00 uur gebruik maken van de saunafaciliteiten en tot 20.00 uur in ons restaurant verblijven.

Iedere zondag wordt er om 14.30 uur een speciale kinder opgieting gegeven. Bekijk hier de entreeprijzen.

Wij vinden het belangrijk dat de rust in de sauna bewaard blijft. Daarom vragen wij u geen zwembadspeelgoed, duikbrillen, snorkels e.d. mee te nemen.

Kids-special zondagen

 

Iedere 1 ste zondag van de maand organiseren we de Kids-special zondag. Op deze dag worden er extra activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Zo is er een kleur wedstrijd, kunnen de kinderen onder begeleiding knutselen en mogen ze de saunameester helpen, daarmee kunnen de kinderen dan stickers verdienen. Wanneer er 5 stickers zijn verdiend krijgen ze de oorkonde super saunameester hulpje !

Ook zijn er op deze dag speciale kinder mini behandelingen. Deze kunnen ze eventueel alleen of samen met hun ouders doen. Een erg leuke dag om uw kinderen kennis te laten maken met sauna.

 

 

Ieder kwartaal een speciale editie

 

Ieder kwartaal organiseren wij een ‘kids-special’ editie op de volgende datums:

zondag 12 januari 2020 – zondag 5 april 2020– zondag 5 juli 2020 en zondag 4 oktober 2020.

Speciaal voor de kids gaan wij er tijdens de kids-special iets leuk en gezelligs van maken. Elke kids-special heeft een ander leuk en bijpassend thema. Houdt onze social media pagina’s en nieuwsbrieven in de gaten voor meer informatie.