Familiedag

Familiedag

Op zondag zijn kinderen vanaf 4 tot 12 jaar van harte welkom. Zij mogen tot 19.00 uur gebruik maken van de saunafaciliteiten en tot 20.00 uur in ons restaurant verblijven.

Iedere zondag wordt er speciaal om 14.30 uur de kinderopgieting gegeven. Informatie over de tarieven voor kinderen vind u hier.

Wij vinden het belangrijk dat de rust in de sauna bewaard blijft. Daarom vragen wij u geen zwembadspeelgoed, duikbrillen, snorkels e.d. mee te nemen.

Kids-special zondagen

Iedere 1 ste zondag van de maand organiseren we de Kids-special zondag. Op deze dag worden er extra activiteiten voor de kinderen gedaan. Zo is er een kleur wedstrijd, kunnen de kinderen onder begeleiding knutselen en ze mogen de saunameester helpen, daarmee kunnen de kinderen dan stickers verdienen. Wanneer er 5 stickers zijn verdiend krijgen ze de oorkonde super saunameester hulpje !

Ook zijn er op deze dag speciale kinder mini behandelingen. Deze kunnen ze eventueel alleen of samen met hun ouders doen. Een erg leuke dag om uw kinderen kennis te laten maken met sauna.

 

 

” Per kwartaal een speciale editie “

 

Per kwartaal starten wij met een speciale editie voor de kids-special, de datums zullen zijn:

1ste zondag van juli – 1ste zondag van oktober – 1ste zondag van januari en de 1ste zondag van april.

Op deze zondagen zijn er dan een aantal dingen die wij extra/anders gaan doen dan de gewone kidsspecial dagen. Speciaal voor deze kid-specials gaan wij er iets moois en gezelligs van maken. Zo wordt ook elke kwartaal anders aangepakt.

 

Op zondag 6 januari is de eerst volgende speciale editie van de kids-special zondag weer! Hierover wat informatie. 

  • Kinderen van 4 tot 12 jaar een GRATIS ENTREE
  • Vogelhuisjes maken.
  • Kleurwedstrijd ( de mooiste wordt beloond met een prijsje)
  • Voor de vogels gaan we een pindaketting rijgen
  • een speciale kinderopgieting in het thema “Winter”

 

En natuurlijk de bekende kinder mini behandelingen die we altijd hebben tijdens de kids-special zondagen en het helpen van de saunameester met het klaarzetten van de spullen van de kinderopgieting.