Endermologie

Bloesem-background-Wellness-Centre-De-Thermen-Rosmalen

Endermologie (afslanken)

 • Endermologie 15 min

  Voor buik of billen of (boven)benen

  €26,95
 • Endermologie 35 min

  Voor het hele lichaam

  €52,95
 • 10 x Endermologie 15 min

  Behandelingen in kuurverband - Voor buik of billen of (boven)benen, inclusief bodysuit

  €242,95
 • 10 x Endermologie 35 min

  Behandelingen in kuurverband - Voor het gehele lichaam, inclusief bodysuit

  €454,95
 • Endermologie bodysuit (verplicht)

  €25,50
endermologie-wellness-centre-de-thermen-rosmalen

Endermologie

Endermologie is een techniek waarmee u zonder operaties en/of medicatie cellulitis kunt overwinnen en het lichaam doeltreffend en zonder gevaar weer in goede vorm kunt krijgen. U komt letterlijk en figuurlijk ‘beter in uw vel te zitten’.

 

Endermologie wordt uitgevoerd met technisch hoogwaardig apparatuur die de huidplooi pakt en dit door in- en uitrollende bewegingen bewerkt. Het is een soort huidgymnastiek dat het bindweefsel herstructureert, de bloedsomloop en het lymfevatenstelsel stimuleert en de afvoer van afvalstoffen bevordert. Het zet een natuurlijk proces van verwijdering van vetophopingen op gang en het maakt de huid gezond en sterk.

 

Bodysuit (verplicht)
Bij de endermologie behandeling is het van belang dat u een bodysuit draagt, dat speciaal ontworpen is voor deze behandeling. De bodysuit zorgt ervoor dat de endermologie behandelingskop gemakkelijker over het lichaam glijdt én het verzekert een optimale hygiëne. De bodysuit is een eenmalige verplichte aankoop.

 

Resultaat

Het is mogelijk dat u naar 1 of 2 kleding maten kleiner gaat met deze behandelmethode. De veranderingen vinden plaats in de gebieden waar het, het meest nodig is.