ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Wijzigingen

Alle prijswijzigingen en wijzigingen met betrekking op de inhoud van arrangementen zijn voorbehouden.

Annuleren

Een reservering kan tot 24 uur van te voren kosteloos telefonisch geannuleerd worden. Wanneer de annulering binnen 24 uur voor de gereserveerde tijd is (aankomst) zal het hele bedrag in rekening worden gebracht. Wanneer de gast gebruik maakt van een behandelkaart en binnen 24 uur annuleert zal de behandeling van de kaart afgeschreven worden.
Er wordt geen resitutie verleend over reeds aangekochte badenkaarten en/of producten.

No-show

Bij het zonder annuleren niet gebruik maken van de gereserveerde arrangement (no-show) zal het bedrag door Wellness Centre De Thermen volledig in rekening worden gebracht. Wanneer de gast gebruik maakt van een behandelkaart en zonder annulering niet gebruik maakt van de behandeling zal de behandeling van de kaart afgeschreven worden.

Huisregels

Het huisreglement van Wellness Centre De Thermen heeft tot doel de veiligheid, orde en reinheid in het centrum te waarborgen. Naleving van de huisregels is voor de gasten verplicht.

Huisregels algemeen

In de saunacabines dient de nodige rust in acht worden genomen. Bij ongewenste intimiteiten zal de gast verzocht worden het Wellness Centre te verlaten. Gasten mogen geen mobiele telefoons, tassen, koffers en plastic zakken meenemen in het saunagedeelte en het restaurant. In het restaurant mag niet gerookt worden. Het nuttigen van zelf meegebrachte drank en etenswaren is niet toegestaan. Huisdieren zijn niet toegestaan. Kinderen zijn vanaf 12 jaar toegestaan onder begeleiding.

Het gedrag

Gebruikers van Wellness Centre De Thermen dienen de sauna in goede zeden, veiligheid, rust en orde te kunnen bezoeken. Het is verplicht om in de saunacabine op een handdoek plaats te nemen. Alvorens voor het baden gebruik te maken van de douche. Eventuele verzoeken en klachten dienen te worden gemeld bij de leiding van Wellness Centre De Thermen.

Aansprakelijkheid

Gevonden voorwerpen dienen bij de leiding of receptie te worden ingeleverd of u dient een melding te maken als u een voorwerp bent verloren. Wellness Centre De Thermen is niet aansprakelijk voor de verloren goederen. Indien waardevolle goederen of geld in de aangewezen locker door diefstal of verlies niet meer aanwezig zijn zal Wellness Centre De Thermen daarvoor niet aansprakelijk zijn. Dit geldt voor het hele saunacomplex en de parkeerplaats.

Gebruik van badset en inrichting

Het dragen van badjas, handdoeken en slippers is verplicht. Het restaurant mag alleen gekleed in badjas bezocht worden. Bij het verlies van verhuurde badjas, handdoeken en/of slippers kan men verplicht worden gesteld om hiervoor een schadevergoeding te betalen. Het is verboden de inrichting op enige wijze te beschadigen en/of te verontreinigen.

Bijzondere bepalingen

In alle gevallen waarin dit regelement niet mocht voorzien, of waar meningsverschil omtrent de uitleg daarvan bestaat, beslist uiteindelijk de leiding/eigenaar van het Wellness Centre De Thermen.