Afslanken

Endermologie

Endermologie is een nieuwe techniek om zonder operaties en/of medicatie cellulitis te overwinnen en het lichaam doeltreffend en zonder gevaar weer in goede vorm te krijgen. U komt letterlijk en figuurlijk ”beter in uw vel te zitten”.

Endermologie wordt uitgevoerd met technisch hoogwaardige apparatuur die de huidplooi pakt en dit door in en uitrollende bewegingen bewerkt. Het is een soort huidgymnastiek dat het bindweefsel herstructureert, de bloedsomloop en het lymfevatenstelsel stimuleert en de afvoer van afvalstoffen bevordert. Het zet een natuurlijk proces van verwijdering van vetophopingen op gang en het maakt de huid gezond en sterk.

Bij de behandeling is het van belang dat u een speciaal ontworpen bodysuit draagt, dat speciaal ontworpen is voor de endermologie behandeling. De bodysuit zorgt ervoor dat de endermologie behandelingsknop gemakkelijker over het lichaam glijdt én het verzekert een optimale hygiëne.

 • Endermologie

  Losse behandeling 15 min

  €26,95
 • Endermologie

  Losse behandeling 35 min

  €52,95
 • Endermologie buik of billen of benen

  Kuur, 10x behandeling 15 min inclusief bodysuit

  €242,95
 • Endermologie hele lichaam

  Kuur, 10x behandeling 35 min inclusief bodysuit

  €454,95
 • Endermologie bodysuit (verplicht)

  €25,50

Het is mogelijk dat je naar 1 of 2 kleding maten kleiner gaat met deze behandelmethode. De veranderingen vinden plaats in de gebieden die dat het meest nodig hebben, zonder dat zij een volume mindering veroorzaken waar dat niet wenselijk is, zoals bijvoorbeeld bij de borsten en in het gezicht.