Afslanken

Bioslimming

Bioslimming is een unieke behandeling die zeer sterk cellulitis verminderd en vet verbrandt. Deze body wrap geeft langdurig een zichtbaar resultaat vanaf de eerste behandeling. Bioslimming onderscheidt zich van de traditionele body wraps op de markt door het gebruik natuurlijke ingrediënten, de eenvoudige behandelingsmethode en de uitstekende resultaten. Daarnaast heeft de body wrap een hydraterende en huid verstevigende werking. Bioslimming verminderd aanzienlijk cellulitis, stimuleert gewichtsverlies en verbrandt calorieën. Op unieke wijze gebruikt Bioslimming beide thermale componenten (koud & warm) in combinatie met verschillende plantextracten, hoge cafeïne concentraties, essentiële oliën en algen extracten.

 • Buik, Billen, Benen

  Per behandeling

  €120,-
 • Buik, Billen, Benen

  Bij 6 behandelingen, per behandeling

  €98,-
 • Buik Billen, Benen, Armen

  Full Body per behandeling

  €145,-
 • Buik, Billen, Benen, Armen

  Full Body bij 6 behandelingen, per behandeling:

  €123,-

Endermologie

Endermologie is een nieuwe techniek om zonder operaties en/of medicatie cellulitis te overwinnen en het lichaam doeltreffend en zonder gevaar weer in goede vorm te krijgen. U komt letterlijk en figuurlijk ”beter in uw vel te zitten”.

Endermologie wordt uitgevoerd met technisch hoogwaardige apparatuur die de huidplooi pakt en dit door in en uitrollende bewegingen bewerkt. Het is een soort huidgymnastiek dat het bindweefsel herstructureert, de bloedsomloop en het lymfevatenstelsel stimuleert en de afvoer van afvalstoffen bevordert. Het zet een natuurlijk proces van verwijdering van vetophopingen op gang en het maakt de huid gezond en sterk.

U krijgt één of tweemaal per week een behandeling van ca. 30 minuten. Bij de behandeling is het van belang dat u een speciaal ontworpen bodysuit draag, dat speciaal ontworpen is voor de endermologie behandeling. De bodysuit zorgt ervoor dat de endermologie behandelingsknop gemakkelijker over het lichaam glijdt én het verzekert een optimale hygiëne.

 • Endermologie

  Losse behandeling 15 min

  €26,95
 • Endermologie

  Losse behandeling 35 min

  €52,95
 • Endermologie buik of billen of benen

  Kuur, 10x behandeling 15 min inclusief bodysuit

  €242,95
 • Endermologie hele lichaam

  Kuur, 10x behandeling 35 min inclusief bodysuit

  €454,95
 • Endermologie bodysuit (verplicht)

  €25,50

Het is mogelijk dat je naar 1 of 2 kleding maten kleiner gaat met deze behandelmethode. De veranderingen vinden plaats in de gebieden die dat het meest nodig hebben, zonder dat zij een volume mindering veroorzaken waar dat niet wenselijk is, zoals bijvoorbeeld bij de borsten en in het gezicht.