Acties

Hieronder ziet u een overzicht van al onze lopende acties en andere speciale acties. Deze veranderen maandelijks, houdt de pagina dus goed in de gaten!

Maandbehandeling november

De gehele maand november kunt de Hammam relax (55 minuten) boeken voor €54,50.
Bij de Hammam relax wordt het lichaam gescrubd om dode huidcellen te verwijderen. Daarna zal u op een unieke manier ingezeept en gemasseerd worden met vervolgens nog een ontspannende oliemassage.

 

Deze actie is alleen geldig in de maand november 2019 en is niet geldig in combinatie met andere acties/aanbiedingen.

hammam-wellness-centre-de-thermen-rosmalen

VIP maandactie november

Geniet en ontspan samen in privésfeer in onze VIP privé-sauna.
De gehele maand november krijgt u van ons een gratis fles prosecco (t.w.v. €16,50) bij het boeken van de VIP privé-sauna voor minimaal 3 uur met 2 personen.

 

Deze actie is alleen geldig in november en is niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen.

privé-sauna-VIP-De-Thermen-Rosmalen

Thalgo Zanzibar beleving

Maak kennis met de nieuwe Zanzibar beleving!
Speciaal voor het voorjaar van 2019 zijn er unieke Zanzibar behandelingen gericht op totale ontspanning en verzorging. Hierbij worden producten gebruikt met de geuren van watermeloen, ananas, kokos en bloemen. In combinatie met zandstempels en een gezonde vitamine cocktail nemen we u mee op reis naar een paradijselijk eiland.

 

Laat u verrassen door het Ritueel voor het gezicht (40 min) – €39,95 p.p.
Een unieke gezichtsverzorging voor een diepe hydratatie en pure ontspanning. Een massage met zandstempels. We sluiten af met een heerlijke cocktail shot.

 

Laat u meeslepen met het ritueel van gezicht en de rug (85 min) – €79,95 p.p.
Een heerlijke lichaamsverzorging met scrub voor een perfect geexfolieerde huid. Een fijne gezichtsverzorging. En een massage met zandstempels. Ook bij deze behandeling sluiten we af met een heerlijke cocktail shot.

Koh Tao behandeling – limited edition

Introductie van Koh Tao:

 

Het prachtige Thalgo pop-up ritueel werd geïnspireerd op Thailand. Onze limited edition behandelingservaring richt zich op hydratatie van de huid, ontspanning van de geest en zal u naar een plaats van pure sereniteit brengen.

 

  • Behandeling facial 40 min. voor €39,95
  • Behandeling facial & body 85 min. voor €79,95

 

Tijdelijk verkrijgbaar en op = op!

Tapperuse app

Betaal uw saunabezoek per minuut

 

U kunt ons ook bezoeken met de app Tapperuse. U betaalt uw saunabezoek dan per minuut en alleen voor de tijd dat u er ook echt bent. Ideaal als u maar een kort bezoekje wilt brengen aan onze sauna of als u ons een keer wilt komen ontdekken. De factuur ontvangt u achteraf via AfterPay. Wilt u langer op bezoek en bent u bang dat u anders veel te veel betaalt? Geen zorgen, er is een maximum van €25,95 euro per dag.

Ontdek meer over Tapperuse