Acties

Hieronder ziet u een overzicht van al onze lopende acties en andere speciale acties. Deze veranderen maandelijks, houdt de pagina dus goed in de gaten!

Zomerstunt

Reserveer deze zomer een heerlijke Hammam de Thermen, Hammam Ghassoul of Hammam Special en krijg van ons de dagentree kado. De hammam vindt plaats op een grote verwarmde marmeren plaat, waarbij uw lichaam o.a. wordt gescrubd, gewassen en gemasseerd en u een heerlijke hoofdhuidmassage krijgt.

 

Bekijk hier onze Hammam behandelingen.

 

Deze actie is geldig t/m 30 september 2019 en is niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen.

Maandbehandeling september

De gehele maand september kost de heerlijk reinigende gezichtsbehandeling van 25 minuten maar €25. Onze beautyspecialisten staan klaar om u een heerlijk reinigende gezichtsbehandeling te geven. Het gezicht wordt o.a. geanalyseerd, gereinigd en gescrubd. Daarnaast worden alle onzuiverheden verwijderd en mag u een keuze maken uit één van de 3 modules (epileren/harsen wenkbrauwen — verven wimpers of wenkbrauwen — het harsen van de bovenlip of kin) om jouw gezichtsbehandeling compleet te maken.

Deze actie is alleen geldig in september 2019 en is niet geldig in combinatie met andere acties/aanbiedingen.

beauty-hanna-acties-gezichtsbehandeling

VIP maandactie september

Geniet en ontspan samen in privésfeer in onze VIP privé-sauna.

De gehele maand september mag u 3 uur lang met 2 personen genieten in de VIP sauna van o.a. uw eigen 85 graden sauna, stoomcabine, whirlpool, loungeruimte met openhaard en douche voor €90. Reserveren kan door te bellen naar 073 – 522 07 16.

Deze actie is alleen geldig in september 2019 en is niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen.

VIP-privésauna-wellness-centre-dethermen-rosmalen

Thalgo Zanzibar beleving

Maak kennis met de nieuwe Zanzibar beleving!
Speciaal voor het voorjaar van 2019 zijn er unieke Zanzibar behandelingen gericht op totale ontspanning en verzorging. Hierbij worden producten gebruikt met de geuren van watermeloen, ananas, kokos en bloemen. In combinatie met zandstempels en een gezonde vitamine cocktail nemen we u mee op reis naar een paradijselijk eiland.

 

Laat u verrassen door het Ritueel voor het gezicht (40 min) – €39,95 p.p.
Een unieke gezichtsverzorging voor een diepe hydratatie en pure ontspanning. Een massage met zandstempels. We sluiten af met een heerlijke cocktail shot.

 

Laat u meeslepen met het ritueel van gezicht en de rug (85 min) – €79,95 p.p.
Een heerlijke lichaamsverzorging met scrub voor een perfect geexfolieerde huid. Een fijne gezichtsverzorging. En een massage met zandstempels. Ook bij deze behandeling sluiten we af met een heerlijke cocktail shot.

Koh Tao behandeling – limited edition

Introductie van Koh Tao:

 

Het prachtige Thalgo pop-up ritueel werd geïnspireerd op Thailand. Onze limited edition behandelingservaring richt zich op hydratatie van de huid, ontspanning van de geest en zal u naar een plaats van pure sereniteit brengen.

 

  • Behandeling facial 40 min. voor €39,95
  • Behandeling facial & body 85 min. voor €79,95

 

Tijdelijk verkrijgbaar en op = op!

Tapperuse app

Betaal uw saunabezoek per minuut

 

U kunt ons ook bezoeken met de app Tapperuse. U betaalt uw saunabezoek dan per minuut en alleen voor de tijd dat u er ook echt bent. Ideaal als u maar een kort bezoekje wilt brengen aan onze sauna of als u ons een keer wilt komen ontdekken. De factuur ontvangt u achteraf via AfterPay. Wilt u langer op bezoek en bent u bang dat u anders veel te veel betaalt? Geen zorgen, er is een maximum van €25,95 euro per dag.

Ontdek meer over Tapperuse